Kaymakam Güler Ve Başkan Köşker, GATEM'e Konuk Oldu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katıldı.

Kaymakam Güler Ve Başkan Köşker, GATEM'e Konuk Oldu
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde (GATEM) bayrak törenine katılarak öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptığı selamlama konuşmasında, yeni haftanın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bayrak töreninde konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Her hafta farklı bir okulda siz değerli gençlerle birlikte yeni haftaya merhaba diyoruz. Bu bizleri ayrıca mutlu ediyor. Siz değerli gençlerimiz yarınlarımızın teminatlarısınız. Bu sebeple çok çalışmalı ve ülkemizi çok daha iyi yerlere getirmeliyiz” dedi.

Konuşmaların ardından bayrak töreni gerçekleşti. Tören sonrası Kaymakam Güler ve Başkan Köşker öğrencilerle sohbet etti ve sınıflarına uğurladı. Öğretmenler odasını ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker burada öğretmenlerle sohbet ederek talep ve önerilerini aldı.
Kaynak: İHA