Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Emre Alp, beraberindeki heyetle, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

ETSO'dan yapılan açıklamada, Hamzabeyli Tır Parkı, sektörel sorunlar ve çözüm önerileri başta olmak üzere yeni dönemde yapılacak çalışmaların konuşulduğu belirtildi.

Zıpkınkurt, Edirne ticaretinin daha ileri gitmesi için çalıştıklarını belirtirken, TOBB ile koordineli şekilde projeler yürüteceklerini kaydetti.

Hisarcıklıoğlu da Zıpkınkurt'u yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

- Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Zirvesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, Mardin'de düzenlenen Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Zirvesi'ne katıldığını bildirdi.

Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, başarılı bir programın gerçekleştirildiğini belirtti.

Genç Liderler ve Girişimciler Derneğince düzenlenen Doğu ve Güneydoğu İş Kadınları Zirvesi programının iş kadınlarının katılımıyla gerçekleştiğini aktaran Aslan, "Bu yıl beşincisi düzenlenen etkinlikte iş kadınlarının işlerini geliştirmek için kullanabilecekleri somut araçlar vermek, kendi çevrelerinde lider olmak için ilham sağlamak ve iş ağlarını inşa etmelerine yardımcı olmak amacıyla zirvede önemli bilgi paylaşımları oldu." ifadelerini kullandı.

- Taşkın, BBP Uzunköprü İlçe Başkanlığına atandı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Uzunköprü İlçe Başkanlığına Mustafa Taşkın atandı.

İlçe başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Taşkın'ın görev belgesini BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den aldığı belirtildi.

Taşkın, Uzunköprü ve Edirne'nin sorunları için çalışacağını kaydetti.

Kaynak: AA