Devecioğlu Dönemi Başladı

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Olağan Genel Kurulu seçimlerine tek liste ile katılan Turgut Devecioğlu başkan seçildi.

Devecioğlu Dönemi Başladı
Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Olağan Genel Kurulu seçimleri tamamlandı. Tek liste seçimlere katılan Turgut Devecioğlu, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı’na seçildi. Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’ne 23 yıllık başkanlık yapan Musa Çelikkol, yeni başkana başarılar diledi.

Tek liste olarak gerçekleştirilen genel kurulda görevi devralan Başkan Devecioğlu ise, aldığı sorumluluğun farkında olduğunu, hep birlikte güç birliği yaparak, önemli projelere imza atacaklarını ifade etti.

Başkan Devecioğlu "Öncelikle tüm oda başkanlarımıza ve delegelerimize, şahsıma ve ekibimize verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine, bugüne kadar emeği geçmiş başta Musa Çelikkol Başkanım olmak üzere, yönetim kademelerinde görev alan tüm kardeşlerime şükranlarımızı sunuyorum. Ahirete irtihal edenlere rahmet ve minnetle yad ediyorum. Tek cümle ile şunu ifade etmek isterim ki, hep birlikte ’Ahilik Geleneği ile, Aydınlık Geleceğe’ cesur ve kararlılıkla yürüyeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA