Bingöl'de Ödüllü Halk Koşusu Düzenlenecek

Bingöl Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde hareketli yaşama dikkat çekmek amacıyla ikinci kez halk koşusu düzenleneceği bildirildi.

Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünce yapılan açıklamada, Bingöl Atletizm İl Temsilciliğinin 2018 yılı faaliyet programı kapsamında ödüllü halk koşusu düzenleneceği belirtildi.

12 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek halk koşusunun, erkekler, kadınlar, 35 yaş üstü erkekler ve 34 yaş üstü kadınlar olmak üzere 4 kategoride organize edileceği belirtilen açıklamada, başvurularının Bingöl Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinden online olarak alınacağı ifade edildi.

Kayıt yaptırmayan ve göğüs numarası almayanların yarışmaya katılamayacağı vurgulanan açıklamada;" Yarışmaya katılacak bireyler, 09-10 Mayıs 2018 tarih ve 09:00-17:00 saatleri arasında Bingöl Belediyesi, Dörtyol saat kulesi önü, Bingöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bingöl Üniversitesi’nde oluşturulacak noktalarda kayıt yaptırarak, göğüs numarası, tişört ve şapka almalıdır. İnternet Kaydı yaptırmayan ve göğüs numarası almayanlar tasnif dışı yarışabileceklerdir fakat dereceye girseler dahi belirlenen ödüllerden yararlanamayacaklardır. Yarışmalar 12 Mayıs 2018 tarihinde saat 09.30’da şehir stadyumunda başlayacak ve hükümet konağı önünde son bulacaktır. Katılım sağlayacakların saat 09.00 da başlangıç noktasında hazır bulunmaları gerekmektedir. Yarışmaların bitiminde yapılacak ödül töreninde kategorilerine göre dereceye girenlere ödülleri verilecektir. Ayrıca kategorilerinde ilk 20’ye girenlere madalya verilecektir. Erkekler ve kadınlar kategorisinde birincilere 700, ikincilere 500, üçüncülere 300 TL, 35 yaş üstü erkekler ve kadınlar kategorisinde birincilere 400, ikincilere 300, üçüncülere 200 TL ödül verilecektir”denildi.
Kaynak: İHA