Tütüncü, SAYAD'ı Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla Antalya Sağlık Yaşam Derneği'ne (SAYAD) ziyarette bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tütüncü, eğitim, kültür, sanat ve spor faaliyetleriyle gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçlayan SAYAD'ı ziyaret edip derneğe gelen Ayten Çağıran Ticaret Meslek Lisesi öğrencileriyle sohbet etti.

Tütüncü, burada yaptığı konuşmada, gençlere ve çocuklara önem veren bir belediye olduklarını, gençler için güzel imkanlar oluşturup, onları geleceğe güçlü bir şekilde hazırlamak istediklerini söyledi.

Sosyal aktivitelerin gençlere kaliteli yaşam imkanı sunacağını kaydeden Tütüncü, "Hayatı kaliteli yaşayan insan bedenen ve ruhen sağlıklı olur. Belediye olarak elimizdeki imkanları gençlerimiz ve SAYAD ile paylaşmaya hazırız." dedi.

Tiyatro topluluğu, yüzme, futbol, voleybol ve basketbol turnuvaları düzenlenmesi, hobi bahçeleri kurulması gibi projelerin yapılması gerektiğini belirten Tütüncü, dernekle kader birliği yaptıklarını ve gençlere imkanlar sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

SAYAD Başkanı Bahattin Bayraktar ise dernek binasının Kepez Belediyesi tarafından meclis kararıyla kendilerine tahsis edildiğini ve derneğin gençlerle bir anlam kazandığını kaydetti.

Kaynak: AA