AK Parti Muğla'da İl Teşkilatında Temayül Yoklaması

AK Parti Muğla İl Başkanlığınca, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen temayül yoklamasına Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaş, Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, İl Başkanı Kadem Mete, belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Ankara Milletvekili ve Divan Başkanı Ahmet Gündoğdu, CHP'nin 16 yıldır muhalefette olduğunu belirterek, seçimleri en çok isteyen ve en hazır parti olması gerektiğini söyledi.

Konuşmasında, erken seçimin açıklandığı güne kadar kendilerine "hodri meydan" diyen ana muhalefet liderinin seçim kararının ardından ne yapacağını şaşırdığını anlatan Gündoğdu, "Seçimleri en çok isteyen parti olması lazımken CHP lideri Kılıçdaroğlu ne zaman hodri meydan dedi ise sonra kaçacak yer aradı. Hatırlayın milletvekili dokunulmazlığı kaldırılsın hodri meydan dedi. Buyurun hodri meydan dediğimizde anayasa komisyonunda evet demesine rağmen meclisteki oylamada hayır diyen yine ana muhalefet partisi oldu." dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete de 52 aday adayı için 10 sandıkta oy kullanma işlemi yapıldığını aktararak, temayül yoklaması sonuçlarının AK Parti Genel Merkezi'ne iletileceğini belirtti.

Kaynak: AA