Vali Yıldırım'ın Bulanık İlçesini Ziyareti

Muş Valisi Aziz Yıldırım, "Devlet vatandaşının refahı için gecesini gündüze katıp çalışıyor. Bu kadar güzel hizmet veren devletimize sahip çıkalım." dedi.

Vali Yıldırım, beraberinde İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin ile Bulanık ilçesine geldi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan tarafından karşılanan Yıldırım, esnafı ziyaret etti.

Ardından Üçtepe, Gümüşpınar ve Çaygeldi köyleri ile Elmakaya beldesini ziyaret eden Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, artık terörü gündemden çıkarmak istediklerini söyledi.

İl genelinde her geçen gün daha güzel hizmetlerin yapıldığını belirten Yıldırım, şöyle konuştu:

"Devlet vatandaşının refahı için gecesini gündüze katıp çalışıyor. Bu kadar güzel hizmet veren devletimize sahip çıkalım. Bugün bakın Muş'taki bütün kurum müdürlerimizi ayağınıza getirdim. Ne sıkıntınız varsa söyleyin. Devlet her zaman yanınızdadır. Devlet her türlü hizmeti size sunmayı devam ediyor.

Bakın hastanelere gidip ücretsiz muayene oluyorsunuz. Devlettin güzel imkanlarından yararlanıyorsunuz. Devlet üstüne düşen görevi fazlasıyla yapıyor. Bu hizmetlerin gelmesi için biz de terör meselesini ve terörü gündemimizden çıkaralım. Geçmişten herkes bir ders çıkarması gerekir. Devlet her zaman vatandaşına kucak açmıştır."

Vali Yıldırım daha sonra köy okullarındaki öğretmenlerle toplantı yaptı.

Kaynak: AA