Öğrenciler Bahar Şenliğinde Coştu

Afyonkarahisar OSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji öğrencileri, okul bahçesinde düzenlenen bahar şenliklerinde Blöf gurubunun müzikleriyle eğlendi.

Afyonkarahisar’daki 4. Eğitim yılını tamamlamaya hazırlanan Teknik Kolej okul yönetimi, öğrencilerin bahar yoğunluğunu üzerlerinden atmaları, yılsonunun yaklaşmasından dolayı artan yorgunluklarından uzaklaşmaları için bahar şenliği düzenledi.

Bu yıl 4.'sü düzenlenen şenlikte üniversite öğrencilerinden oluşan Blöf gurubu sahne aldı. Okul bahçesine kurulan sahnede birbirinden güzel parçaları seslendiren gurup, öğrencileri coşturdu. Öğrenciler, gurubun şarkılarına eşlik ederek eğlendi, okul bahçesine kurulan eğlence alanlarında vakit geçirdiler.

Okul müdürü İbrahim Çakal, yaptığı açıklamada, eğitim yılının sonuna yaklaştıklarını ve ramazan ayının da idrak edileceğini göz önüne alarak öğrenciler için bazı eğlence etkinlikleri organize ettiklerini dile getirdi.

Öğrencilerin rahatlamaları için her zaman etkinliklere önem verdiklerini aktaran Çakal, "Öğrencilerin yılsonu sınav streslerini azaltmak için bahar şenlikleri organize ettik. Bu yıl okulumuz ilk mezunlarını da verecek. Dört yıllık birikmiş mutlulukların paylaşılması, yorgunlukların atılmasını arzuladık. Akademik ve mesleki eğitim noktasında uygulamalarımız oldu. Öğrencilerimiz çok yorulmuştu. Onlara bir nebze nefes aldırmak istedik." diye konuştu.

Okul kurucusu Önder Artuk ise, "Okul olarak akademik ve mesleki eğitim verirken, sosyal insanlar olarak yetişmeleri için çalışıyoruz. Okul ile aralarında bir bağ kurulsun, okulda eğlendikleri anların çoğalmasını düşündüğümüz için bu tür etkinliklere özellikle önem veriyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA