Gölpazarı Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı

Gölpazarı Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı başkanlığında düzenlendi.

Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, 4 gündem maddesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Kazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gündemdeki maddelerin oy birliği ile geçmesine destek veren tüm meclis üyelerine teşekkür ettiğini söyledi.

"Göreve geldiğimizden beri meclis üyeleri arkadaşlarımızla beraber ilçemizin menfaatine konu olan her konuda uzlaşmayla karşılıklı olarak oy birliği ile karar aldık." diyen Kazıcı, şöyle konuştu:

"Bugün de dört maddemiz vardı bunlardan birincisi yasal madde olan 2017 mali yılı hesap kesim hesabı, basketbol sahası için Tedaş ile arsa takası yapılması ve belediye başkanına yetki verilmesi, trafo yerlerinin imar planına işlenmesi ve boş kadro iptal ve ihdasının görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Tüm hemşehrilerimizin mübarek üç aylarını kutluyorum, ramazan ayına da sağlıkla, huzurla, barışla ulaşmasını temenni ediyorum."

Kazıcı, "Ülkemiz yeni bir seçim arifesine girmiş bulunuyor, inşallah güzel bir seçim yaşarız. Ülkenin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için güzel bir seçim olur. Sonuçları hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA