Cumhurbaşkanı Ve Milletvekili Genel Seçimi'ne Doğru

AK Parti Uşak İl Başkanı Çakın:'Partimiz aday adaylığı dönemini tarafsız ve demokratik bir çizgide tamamlayacak'.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuru sürecinin tamamlandığını bildirdi.

Çakın, yaptığı yazılı açıklamada, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili milletvekili aday adaylığı başvuru sürecinin sonlandığını ve Uşak'tan 30 kişinin milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu belirtti.

Adayları belirlemek üzere yarın temayül yoklaması yapılacağını kaydeden Çakın, sürecin hızla devam ettiğini kaydetti.

Aday adaylığı başvuru döneminde partisine gösterilen yoğun ilgiyi vurgulayan Çakın,"Tüm aday adaylarına eşit mesafedeyiz. Partimiz, aday adaylığı dönemini tarafsız ve demokratik bir çizgide tamamlayacak. İlimize ve ülkemize milletvekili olarak hizmet etmesi istenen 3 kişi, bu dönem için belirlenecek. Allah'ın izni ile 24 Haziran'da yapılacak seçimlerden partimiz birinci çıkacak ve güçlü Türkiye ideali için ortaya konan hedefleri yerine getirmeye devam edecektir." ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Çakın, AK Parti Uşak İl Teşkilatına aday adaylığı için başvuruda bulunan isimleri şöyle sıraladı:

"Mehmet Altay, Alim Tunç, İsmail Güneş, Adem Bişkin, Ahmet Aydın, Ali Sarıca, Alper Cem Ünal, Basri Yıldırım, Ekrem Kasap, Hamza Kale, Hasan Kaya, Hüseyin Keskin, Mert Şişman, Mesut Apaydın, Muhammed Karakuş, Muhammed Kuzubaşı, Ozan Akın, Sadi Cebeci, Servet Kuş, Sezer Ateş, Suna Sönmez, Umut Karakaya, Yasin Kaya, Erhan Çepni, Zafer Aydın, Filiz Poyraz, Mustafa Asım Karahangil, Olcay Akbaba, Hacı Bayram Kala ve Hacı Hakkı Karahan."
Kaynak: AA