Altıntaş'ta 4-6 Yaş Grubu Öğrencilerinden Sergi Ve Tiyatro Gösterisi

Altıntaş Müftülüğü, 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları eserlerin yer aldığı sergi açılışı ve ’Bizler çocuk ümmetiz’ temalı gösterileri Altıntaş Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Altıntaş'ta 4-6 Yaş Grubu Öğrencilerinden Sergi Ve Tiyatro Gösterisi
Açılışa, Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Altıntaş Müftü Vekili Mehmet Ali Damar, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fatih Yıldız, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Karabulut, açılışta yaptığı konuşmada, ’’İnançlı, bilinçli bir nesil yetiştirmek için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Altıntaş Müftülüğümüzün yaptığı tüm çalışmaların destekçisiyiz. Bugün burada pırıl pırıl 40 öğrencimiz var. İnşallah bu sayı dahada artacak. Çocuklarımızın eğitiminde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

Öğrencilerin Çanakkale savaşı ve 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatan tiyatro gösterileri dakikalarca ayakta alkışlandı. Minik yüreklerin sunduğu Mevlevi Semah Gösterisi salonda izleyen vatandaşlara duygusal anlar yaşattı.

Program sonunda Belediye Başkanı Ferit Karabulut 4-6 yaş öğrencilerinin öğretmenlerine böylesine mükemmel bir nesil yetişmesinde katkılarından dolayı birer cumhuriyet altını hediye etti. (YD-EFE)
Kaynak: İHA