TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Güvenç Açıklaması

'Vatandaşlarımız her şeyin farkında. Seçim kararı aldıktan sonra dolar neden uçtu. Vatandaşlarımız her şeyi biliyor. Bizler ziyaretlerimizde destek ve dua istiyoruz'

TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, "Vatandaşlarımız her şeyin farkında. Seçim kararı aldıktan sonra dolar neden uçtu. Vatandaşlarımız her şeyi biliyor. Bizler ziyaretlerimizde destek ve dua istiyoruz." dedi.

Güvenç, beraberindeki Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi ve partililer ile Atatürk Caddesi üzerinde esnaf ve vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak destek istedi.

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini dile getiren Güvenç, tüm gezdiği ilçeler gibi Afşin'in de 24 Haziran'a hazır olduğunu belirtti.

Selam verdikleri iş yerinde, ziyaret ettiği insanların AK Parti'yi bağrına bastığını dile getiren Güvenç, "Bizden daha çok heyecanlılar. Bunun için ne kadar Allah’a hamd etsek azdır. Bu milletin şuuru, memleket sevgisi, kendine hizmet eden cumhurbaşkanına olan sevdası bizim için gurur verici. Tek kelimeyle söylüyorum Afşin seçime hazır. Hayırlı olsun inşallah." dedi.

Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının ve yatırımlara devam edilmesinin, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran'daki seçimden güçlü çıkmasına bağlı olduğuna değinen Güvenç, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımız her şeyin farkında. Seçim kararı aldıktan sonra dolar neden uçtu. Vatandaşlarımız her şeyi biliyor. Bizler ziyaretlerimizde destek ve dua istiyoruz. Ülkemizin durumunu anlatıyoruz. Bu kervanın devam etmesi gerekiyor. Hizmetlerimizden rahatsız olanlar cumhurbaşkanımızın 'eli değnekli' diyorlar. Evet, Recep Tayyip Erdoğan'ın eli değnekli ama bu namussuzlara karşı değnekli, vatandaşlara ve millete karşı değil. Bizler önce dua, sonra destek istiyoruz."

Esnaf ziyaretini tamamlayan Güvenç, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.
Kaynak: AA