Niğde Belediyesi'yle 7'Den 70' İftar Coşkusu

Niğde Belediye Başkanlığının şehrin farklı mahallelerinde kurduğu iftar sofraları sayesinde mahalle sakinlerinin bir arada bulunmasını sağlayarak kalabalık sofralarda Ramazan ayının coşkuyla geçmesine vesile oluyor.

Niğde Belediyesi'yle 7'Den 70' İftar Coşkusu
Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün, ‘Mahalle İftarları’ programı kapsamında mahallelerde açtığı iftar sofralarına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Geleneksel mahalle iftarları programını İlhanlı Mahallesi’nde devam ettiren Niğde Belediyesi, 5 binden fazla vatandaşı aynı sofrada bir araya getirdi.

İlhanlı Mahallesi’nde düzenlenen iftar sofrası için gün içerisinde başlayan hazırlıkların ardından iftar saatinin yaklaşmasıyla mahalleli iftar sofrasının kurulduğu alana akın etti. Kuran’ı Kerim tilavetinin yapıldığı ve ilahilerin okunduğu iftar sofrası mahallede Ramazan’ın maneviyatını coşkuyla yaşattı.

İftar sofrasına katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür eden Belediye Başkanı Rifat Özkan İlhanlı Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine sponsor olan bir firmaya da teşekkür etti. Başkan Özkan; “Niğde Belediyesi olarak mahalle iftarları programı çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz bugünkü iftar soframızı İlhanlı Mahallemizde açtık. Gelenekselleştirdiğimiz iftar sofralarımızı vatandaşlarımız tamamen dolduruyorlar. Her kesimden, her yaştan, her gelir grubundan vatandaşlarımız aynı sofrada buluşuyor. Amacımızda buydu zaten. Bugünkü programımıza sponsor olan firmalara teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

İlhanlı Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelen Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ezanın okunmasıyla birlikte binlerce mahalle sakiniyle aynı anda iftar açtı.
Kaynak: İHA