Milletvekili Yediyıldız Gazetecilerle Buluştu

AK Parti Ordu milletvekili adayı Şenel Yediyıldız, seçim çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yediyıldız, Altınordu ilçesindeki bir otelde gerçekleştirilen programda, gazetecilere kendini tanıtarak, sorularını yanıtladı.

İstanbul'da, Ordu Dernekler Platformunun başkanlığını yaptığını anımsatan Yediyıldız, "O başkanlıkta da Ordulu yaklaşık 250 derneğin 200'ünün her sene 2-3 defa ziyaret ederek hatırlarını sordum. O konuştuğum süreçte verdiğim bütün sözleri yerine getirdim, vermediklerimi de yapmaya çalıştım. Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla devam edeceğim." dedi.

Yediyıldız, milletvekili olduktan sonra Ordu'yu sık sık ziyaret edeceğini aktararak, şunları kaydetti:

"Vekil değilken de sık sık Ordu'ya geliyordum ama sorumluluklarını idrak eden, sorumluluklarını duyan ve bilen mesuliyet duygusuna sahip birisiyim. Onun için o sorumluluklar ve mesuliyet bana neyi gösteriyorsa, onları layığı ile yapmaya çalışacağım ve yapacağım inşallah. Vekil olduğum zaman memleketime, milletime ve insanıma yardım etmeye, olaylar neyse orta yoldan çözmeye ve her yönüyle Ordu ve milletim için çalışmaya hazır olarak buraya geldim. İnşallah bu sözlerimde duracağım çünkü durmak mecburiyetindeyim."

Kaynak: AA