Manavgat 2. Kitap Günleri Başlıyor

Antalya Manavgat Belediyesi tarafından 2’incisi düzenlenen Manavgat Kitap Günleri yarın başlıyor.

Manavgat Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenleyeceği kitap günleri, 1-10 Haziran 2018 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Etkinliğin açılış töreni ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in katılımıyla 1 Haziran Cuma günü (yarın) saat 20.45’te gerçekleşecek. 2. Manavgat Belediyesi Kitap Günleri’nde birçok yayınevi ve seçkin yazar, gerek imza günleri gerek söyleşiler gerek şiir dinletileri ile kitapseverler ile buluşacak.

Manavgat Belediyesi, bölgenin yetiştirdiği yerel yazarları da etkinlik alanında halkla buluşturacak.

Manavgat 2. Kitap Günleri’nde Altan Öymen, Cezmi Ersöz, Kahraman Tazeoğlu, Metin Uca, Bahar Feyzan, Işıl Özgentürk, Şükrü Erbaş, Tuluhan Tekelioğlu ve birçok yazar Manavgat halkı ile buluşacak. Ayrıca pek çok ünlü yayınevi de etkinlikte yer alarak kitaplarını stantlarda sergileyecek.

Sözen: “Kitap ruhun ilacıdır”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Vatandaşlarımızın ve tabiî ki de bizlerin heyecanla beklediği Kitap Günlerimizin 2.’sini düzenliyor olmaktan oldukça mutluyuz. Manavgat’ta kitap okuma oranının yüksek olduğunu biliyor ve etkinliğimize katılımın ilkinden daha da fazla olacağını tahmin ediyoruz. Kitap, ruhun ilacıdır diyerek tüm Manavgat halkımı, gençlerimizi, çocuklarımızı, kadınlarımızı, genç yaşlı herkesi, kısacası tüm kitapseverleri kitap okumaya ve yazarlarımızla buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA