Dezavantajlı Öğrencilerden 'Geleceğim Sensin' Konseri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde gerçekleştirilen Gönül Elçileri Projesi kapsamında müzik eğitimi alan dezavantajlı öğrenciler, "Geleceğim Sensin" sloganıyla konser verdi.

Gönül Elçileri Projesi kapsamında Edirne Valisi Günay Özdemir'in eşi Nurcan Özdemir ve Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun eşi Dr. Nilgün Tabakoğlu'nun öncülüğünde TÜ Devlet Konservatuvarı ile ilköğretim öğrencileri "Geleceğim Sensin" etkinliği düzenledi.

Nurcan Özdemir, konservatuvarda düzenlenen konser öncesi yaptığı konuşmada, projenin 2012'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatıldığını ve büyük bir heyecanla devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Gayemiz öksüz, yetim, yaşlı, engelli, şehit yakınları ve kadınlarımızı daha insanca yaşama imkanına kavuşması için herkesi karşılık beklemeden gönül elçisi yapıp bu yardım elinin gruplara uzatılmasıdır. Bu hayatta insanı en çok mutlu olan şey başlarına yardımcı olabilmektir. Bu gönüllülükle yapılan bir iştir ve bir işe böyle gönül verilirse güzel sonuçlar ortaya çıkar."

Dr. Nilgün Tabakoğlu da TÜ Devlet Konservatuvarı Gönül Elçileri tarafından 55 öğrenciye 4 ay boyunca müzik eğitim verildiğini ve ortaya güzel bir sonuç ortaya çıktığını ifade etti.

Konuşmaların ardından proje kapsamında müzik eğitimi alan dezavantajlı öğrenciler konser verdi.

Konseri, Edirne Valisi Günay Özdemir, TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile kurum müdürleri de izledi.

.

Kaynak: AA