Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Kampanyasına Destek

AK Parti Aydın ve Çine teşkilatı üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla bağış yaptı.

AK Parti Aydın İl ve Çine İlçe teşkilatı üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek amacıyla Ziraat Bankası şubelerine giderek, seçim kampanyası için açılan hesaba para yatırdı.

İl Başkanı Ömer Özmen, yaptığı açıklamada, kampanyaya bağışta önemli olan miktar olmadığını belirterek, şunları kaydeti:

"Aydın'da AK Parti'ye gönül vermiş kardeşlerimizi kampanyaya davet ediyoruz. Çorbada benim de tuzum olsun diyen tüm kardeşlerimizin gönlünce sayın Erdoğan'a destek olacağına inanıyoruz. Bu bir ilk, siyasi kampanyaların sivilleşmesi, tabana yayılması noktasında önemli bir adım. Siyaset anlayışı, demokrasinin gelişmesi, liderlerin sahiplenilmesinde önemli bir adımdır. Partililer gönül verdikleri partilerin kampanyalarına destek oluyorlardı ancak cumhurbaşkanlığı bambaşka bir şey, bundan sonraki süreçte deyişlerimizi geliştirerek vatandaşlarımızı paydaş yapmak istiyoruz."

Kaynak: AA