Başarılı Güreşçiler Başkan Göven'i Ziyaret Etti

Katıldıkları Türkiye şampiyonası ve Kumluca güreşlerinde başarı elde eden güreşçiler, Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven'i makamında ziyaret etti.

20-25 Mayıs tarihlerinde Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Üniversitelerarası Güreş Turnuvasında 50 kiloda Türkiye ikinciliği başarısı elde eden Zeynep Keyikçi ve Kumluca güreşlerinde küçük orta küçük boyda birinci olarak küçük orta büyük boya yükselen Uğur Şimşek, Başkan Göven'i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Zeynep Keyikçi, Kumluca Belediyesi tarafından kurulan güreş akademisinde başpehlivan Hasan Tuna ve güreş eğitim hocası Mecit Yıldırım'dan eğitim aldığını söyledi.

Bundan sonra da başarılarını devam ettirmek için mücadele edeceğini ifade eden Keyikçi, "Yaptığımız spor beden gücünün yanında destek verilmesi gereken bir spor. Sporcu olarak imkanlarımız kısıtlı. Bu başarıları elde etmemde hocalarımın ve Kumluca Belediyesinin desteği büyük. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Göven de güreşçilerin elde ettikleri başarılardan dolayı gurur duyduklarını belirtti.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sporculara desteklerinin devam edeceğini ifade eden Göven, "Güreşçilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Sporcularımız Belediyemizin güreş akademisinde eğitim aldı. Uğur Şimşek hala belediyemiz bünyesinde güreş tutuyor. Gençlerimiz için başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Kumluca eski belediye başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve başpehlivan Hasan Tuna'nın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Göven her iki sporcuya çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA