Bakan Kaya, Tekstil İşçilerini Ve Esnafı Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: 'Muhalefet partisi köprüler yaptırmayacaklarını, Kanal İstanbul projesini gerçekleştirmeyeceklerini söylüyor. Yıkım siyaseti yapıyorlar. Biz ise yapmaktan bahsediyoruz. Lütfen yıkım ittifakına yol vermeyin'

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, muhalefet partisinin köprüler yaptırmayacaklarını, Kanal İstanbul projesini gerçekleştirmeyeceklerini söylediğini belirterek, "Yıkım siyaseti yapıyorlar. Biz ise yapmaktan bahsediyoruz. Lütfen yıkım ittifakına yol vermeyin." dedi.

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de bir tekstil firmasını ziyaret eden Kaya, işçilerle sohbet etti.

Burada konuşan Kaya, iktidara geldikleri günden bu yana ülkeyi büyütmek ve birleştirmek için gece gündüz çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında görev yapan bir ekip olduklarını ifade ederek, 2023 hedeflerinde ülkeyi daha da büyütmek istediklerini söyledi.

Türkiye'yi 3,5 kat büyüttüklerini, köprüler, yollar, havalimanları yapıldığını, ülkenin refah seviyesinin arttırıldığını ifade eden Kaya, daha fazla yatırım ve ülkenin daha fazla ekonomik olarak gelişmesini sağlayacak projeleri olduğunu dile getirdi.

Kaya, muhalefet partisinin köprüler yaptırmayacaklarını, Kanal İstanbul projesini gerçekleştirmeyeceklerini söylediğini kaydederek, "Yıkım siyaseti yapıyorlar. Biz ise yapmaktan bahsediyoruz. Biz önümüzdeki süreçte sizlere yeniden hizmetkar olabilmek adına destek istiyoruz. Bu seçimde 7 düvel adeta bir olmuş, hepsi birlik olmuş karşımızda duruyorlar. Tek bir hedefleri var. Avrupa'nın, Amerika'nın, 15 Temmuz'u bize yaşatan FETÖ'nün destekçilerinin, hepsinin tek bir derdi var, Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek." diye konuştu.

Güçlü bir ülke için güçlü bir lider gerektiğini dile getiren Kaya, Erdoğan'ın, dünya liderlerinin karşısında dimdik duran ve haksızlık karşısında sesini yükselten bir Cumhurbaşkanı olduğunu söyledi.

Kaya, güçlü bir Meclis için de AK Parti'ye destek isteyerek, "Lütfen yıkım ittifakına yol vermeyin. Biz yapmanın derdindeyiz, birileri yıkmanın derdinde." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz'da milletin artık vesayet odaklarına geçit verilmeyeceğini gösterdiğini hatırlatan Kaya, tüm vesayet odaklarının kaldırılması için de güçlü bir lider gerektiğini anlattı.

Kaya, 2002'de iktidara geldiklerinde sosyal yardımlar bütçesinin 1,2 milyar lira olduğunu aktararak, bugün ise 38 milyar lirayla vatandaşının yanında olan, yoksuluna, kimsesizine ve yaşlısına sahip çıkan bir Türkiye olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin son 10 yılda yoksulluğu en fazla azaltan ülke olduğunu belirten Kaya, büyümeye devam edeceklerini, bunun için milletin desteğine ihtiyaçları olduğunu işaret etti.

Kaya, daha sonra Karayolları'na geçerek, buradaki esnafı ziyaret etti. Esnafa karanfil dağıtan Kaya, seçimlerde destek beklediklerini söyledi.

Kaynak: AA