'Sloganımız Bitlis'e Hizmet Vakti'

AK Parti Bitlis milletvekili adayı Vahit Kiler: 'Tatvan'a 100 yataklı yeni bir hastane kurulması için çalışmalar başlatıldı. Aynı zamanda Bitlis ve Tatvan'da 500'er kişilik iki çağrı merkezi kuracağız'

AK Parti Bitlis milletvekili adayı Vahit Kiler, "Tatvan'a 100 yataklı yeni bir hastane kurulması için çalışmalar başlatıldı. Aynı zamanda Bitlis ve Tatvan'da 500'er kişilik 2 çağrı merkezi kuracağız." dedi.

Kiler, seçim çalışmalarında yaptığı konuşmada, AK Parti çatısı altında 16 yılda sağlık hizmeti, yol ve eğitim başta olmak üzere Bitlis'e çok sayıda proje kazandırdıklarını ve başarılı çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Tatvan ilçe merkezinde 1-2 ay içinde yeni bir devlet hastanesi kurulacağını belirten Kiler, şunları kaydetti:

"Tatvan'a 100 yataklı yeni bir hastane kurulması için çalışmalar başlatıldı. Aynı zamanda Bitlis ve Tatvan'da 500'er kişilik iki çağrı merkezi kuracağız. Çalışmalarını başlatmış olduğumuz Tatvan Havaalanı Projesi'ni tamamlamak da inşallah yine bize nasip olur. Bizim için her şeyden daha önemli bir zamandayı çünkü Bitlisimiz için sevdamız için sizler için hizmete aday olduk. Allah sizden razı olsun kardeşlerim. AK Parti'yi 16 yıllık iktidar yaptınız."

Kiler, Bitlis’in AK Parti iktidarları öncesindeki halini yine en iyi Bitlislilerin bildiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bozuk yolları biliyorsunuz. Bir hastamız olduğu zaman, buradan Diyarbakır'a, Van'a veya çok daha uzak yerlere sevk edildiğini, ulaşımda da olan aynı sıkıntılar, eğitimde de vardı. Sevgili gençler, sizler için harbiden çok çalıştık. Bu bizim görevimiz, daha çok çalışmaya ve daha çok iş yapmaya ihtiyacımız var. Sizlerle beraber bir ekip olarak İnşallah araziye çıkacağız. Vakit Bitlis'te hizmet vakti, vakit Bitlis'i şahlandırma vakti, vakit ilk günkü aşkla Bitlis'e Bitlisliyi güzel kılma vakti. Hep beraber inşallah buna da hazırız. Rabbim bize hizmet etmeyi nasip eylesin. Değerli kardeşlerim, değerli bacılarım, ablalarım, sevgili gençler, sloganımız Bitlis'e hizmet vakti."
Kaynak: AA