Eğitime Melikgazi Desteği

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün talepleri doğrultusunda Melikgazi Belediyesince Ağırnas Bölgesinde yer alan Ağırnas Belediye Binası ile bu binaya bağlı yapılar eğitim hizmetine hizmet verilmesi için tahsis edildi.

Eğitime Melikgazi Desteği
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak sağlık, eğitim, emniyet ve spor hizmetlerine olduğu gibi Mili eğitimin gerçekleştireceği hizmetlere de destek ve yardımcı olduklarını bu amaç ile birçok bina ve arsa tahsis ettiklerini söyledi.



Eğitim Faaliyetinde Bulunmak Üzere Kayseri’nin en büyük ilçesi olan Melikgazi’nin her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini ancak bu planlı gelişim ve büyümeye paralel olarak sorumluluk alanlarının da arttığını belirten Başkan Memduh BüyükkılıçMelikgazi Belediyesi olarak ilçe sınırları içerisinde sınıf yoğunluğu fazla olan semtlerde okullar inşa ediyoruz. 12 okul binası inşa ederek eğitimin hizmetine sunduk. Birçok mahalle de ise arsa ve bina tahsisi yaptık. Bu çalışmalar ile eğitime katkı sağlıyoruz. Şimdi de Ağırnas Mahallesinde yer alan Ağırnas Belediye Binası ve buna bağlı yapıları eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis ediyoruz. Belediye olarak kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan yatırım ve hizmetler ilçemizin eğitime ve gelişimine katkı sağlamaktadır“ dedi.

Kamu kurum ve kuruluşları ile dayanışma ve işbirliği içerisinde olduklarını bunun da Melikgazi’ye hizmet olarak yansıdığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, eğitime, sağlığa ve emniyete verilen hizmet ve desteklerin devam edeceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA