Cumhurbaşkanı Ve Milletvekili Genel Seçimine Doğru

AK Parti Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın ve Atay Uslu ile milletvekili adayları Gülçin Özboz ve Canbey Çetin, seçim çalışmalarına çeşitli ilçelerde devam etti.

AK Parti Antalya milletvekilleri İbrahim Aydın ve Atay Uslu ile milletvekili adayları Gülçin Özboz ve Canbey Çetin, seçim çalışmalarına devam etti.

Serik ilçesinde mahalle ziyaretlerinde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, AK Parti'nin eski Serik ilçe başkanları, eski yönetim kurulu üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

24 Haziran seçimlerinin önemine değinen Aydın, "Her seçimde, 'Bu seçim çok önemli.' diyoruz ama 24 Haziran seçimleri ülkemiz için her zamankinden daha önemli olacak. 2017'de halkımızın onayına sunduğumuz ve milletimizin 'evet' oylarıyla destek verdiği yeni hükümet sistemi ilk kez 24 Haziran seçimlerinden sonra uygulanacak." dedi.

AK Parti'nin 16 yıldır "önce insan" diyerek birbirinden önemli hizmet ve projeleri hayata geçirdiğini ifade eden Aydın, Türkiye'nin kendi öz kaynaklarıyla büyüyüp gelişmesini hazmedemeyenlerin her dönem olduğu gibi bugün de varlığını sürdürdüğünü kaydetti. Aydın, "Milletimizin 24 Haziran'da da bu şer odaklarına gerekli cevabı vereceğine inanıyorum." diye konuştu.

Çalışmalarını milletvekili adayı Canbey Çetin ile birlikte Kaş ilçesinde sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu da Yaylakılıç, Yaylabayındır, Yayla Kızılağaç, Gömbe, Cemre, Sinekçi, Şemsi, Cimbir, Beldibi ve Sütleğen mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek seçimler için destek istedi.

Uslu, milletin 24 Haziran'da Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunları bir kez daha bozacağını ifade ederek, "Vakit Türkiye vakti. Tam yol ileri. Daima ileri." dedi.

Milletvekili adayı Gülçin Özboz da Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin, Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Ercan Merthatun ve ilçe teşkilat yöneticileri ile Muratpaşa'da çalışmalarına devam etti.

Bedensel ve zihinsel engelli 13 yaşındaki bir kız çocuğunu ve annesini Meydankavağı Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret eden Özboz, çocuğun tedavisi konusunda anneye elinden gelen desteği vereceğini bildirdi. AK Parti iktidarları döneminde engelli bireylerin ve yakınlarının yaşadığı sorunların çözümü için yoğun bir gayret gösterildiğini anlatan Özboz, gelecek dönemde de engellilerin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam edeceklerini kaydetti.
Kaynak: AA