AK Parti Kumluca İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Kumluca İlçe Danışma Meclisi toplantısı, gerçekleştirildi.

Kumluca Belediyesi Konferans Salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Yusuf Göven, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Gençlik Kolları İlçe Başkanı Cihan Kızılkaya, kadın kolları ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

Parti içi sorunlar ve 24 Haziran seçimleri için çalışma metotlarının konuşulduğu toplantının açılışında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi.

İlçede her seçimde AK Parti'nin oylarının arttığını vurgulayan Yavuzer, AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, ilk günkü heyecan ve şevkle davamızın arkasında durarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz, asla düşmanlarımızı sevindirmeyeceğiz. Biz 24 Haziran seçimlerinin bu ülke için İslam dünyası için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Oyuna gelmeyeceğiz, oyunları bozacağız." dedi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise Hüsamettin Çetinkaya hakkındaki iddiaların tamamının asılsız ve hayal ürünü olduğunu belirterek, "Bunlar AK Parti'yi yıpratmaya yönelik iddialar. 19 yıl belediye başkanlığı yapıp da hakkında hiçbir yolsuzluğa karışmamış, hakkında şaibe bırakmamak her yöneticinin hakkı değildir. Ancak listeye giremediğini öğrendiği günden beri küsüp çekip gitmemek, 'Ne olursa olsun, davamın arkasındayım' demek, gerçek bir dava adamının tavrıdır." ifadelerini kullandı.

Toplantının ardından, Taş ile Yavuzer, partililerle Cumhurbaşkanlığı seçimi destek kampanyasına para yatırdı.

Kaynak: AA