AK Parti Adayları İlçelerde Halka Bir Araya Geldi

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayları, ilçelerde halkla bir araya gelerek, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi için destek istedi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve adayı Celalettin Güvenç, İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli ile Andırın ilçesini ziyaret etti.

Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Emre Dalkıran ve AK Parti'li belediye meclisi üyeleriyle ilçede pazarını gezen Güvenç, halkın taleplerini dinledi ve 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak destek istedi.

Güvenç, partisinin seçim bürosunu da ziyaret ederek, burada partililer ve Andırınlılarla bir araya gelrdi.

Yapılacak seçimlerin yüzyılın seçimi niteliğinde olduğunu ifade eden Güvenç, "Ankara'ya elimizi güçlü gönderin, Maraşlı olarak sesimiz gür olsun. Kahramanmaraşımız için bir şey isterken 16 yıldır olduğu gibi gür bir sesle isteyelim. Gece gündüz demeden 24 Haziran'a kadar çalışmalıyız." dedi.

- Pazarcık

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve adayı İmran Kılıç da Pazarcık ilçesinde, partisinin il ve ilçe yönetimindekilerle seçim çalışması yaptı.

Bertiz, Kabasakal ve Çatmayayla mahallelerini ziyaret ederek halkla buluşan Kılıç, Menderes Mahallesi Kültür Evinde mahalle sakinleri kadınlarla toplantı yaptı.

Pazarcık Belediye Başkanı Bozdağ ve parti teşkilatı mensuplarıyla istişarelerde bulunan Kılıç'ın ziyaretlerine, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da eşlik etti.

- Adaylar çalışmaları anlattı

AK Parti Kahramanmaraş milletvekili adayları Ahmet Özdemir Ekinözü, Habibe Öçal Andırın ve Türk İslam Karakoç da Göksun ilçelerinde yaptıkları ziyaretlerle çalışmalarını anlatarak, vatandaşlardan oy istedi.

Kaynak: AA