Üniversite Öğrencileri Arasında 'Dostluk Ve Vefa' Deneme Yarışması

Memur-Sen Kırşehir Temsilciliğine bağlı Ahi Evran Üniversitesi Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğunca öğrencilere yönelik "Dostluk ve Vefa" konulu deneme yarışması düzenlendi.

Sendika binasında düzenlenen törende, yarışma birincisi Oğuzhan Osman Koçak, ikincisi Ebru Demirel ve üçüncüsü Emrullah Kaplan'a ödülleri verildi. Hatice Tutkun, Erol Battal özel ödülü ve Muhammet Talha Uğurlu da Mehmet Akif İnan özel ödülüne layık görüldü.

Eğitim-Bir-Sen tanıtım filmi gösteriminin ardından bir konuşma yapan Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğu Başkanı Muhammed Mazhar Şahin, insanlık için iyilik meşalesi olmak umuduyla bu yola çıktıklarını belirterek, nitelikten ziyade niceliğe önem verdiklerini ve yarışmaya üniversite öğrencilerinden yoğun bir ilgi olduğunu söyledi.

Memur-Sen Şube Başkanı Oktay Cebeci de gençlerin faaliyetlerini her zaman desteklediklerini vurgulayarak, "Okuyacağız, okutacağız. Bilge bir nesil yetişebilmesi için sendika olarak her türlü desteği vereceğiz. 'Yedi Güzel Adam'dan birisi olan Mehmet Akif İnan ve dava arkadaşlarının kurduğu bu sendika, bugün yeni Mehmet Akif'ler yetiştirmek istiyor. Tüm üniversiteli gençlerimizi aramızda görmekten mutluluk duyacağız." diye konuştu.

Törene, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA