Sandıklı'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Değerler Hareketi Projesi kapsamında Taşoluk Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri beldede bulunan şehitliği ziyaret etti.

Okul Müdürü Mehmet Aksoy eşliğinde öğrenciler, Taşoluk belde mezarlığında 2007 yılında Tunceli'de şehit olan piyade komando er İsmail Yetişkin ve 2016 yılında Hakkari'de şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Yunus Emre Aral'ın kabirlerini ziyaret ederek, Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti.

Okul Müdürü Mehmet Aksoy, öğrencilere şehitlik mertebesi hakkında bilgi vererek, şehitleri ülke olarak hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

Şehitlerin için öğrencilerle birlikte dua eden Aksoy, "Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, hepsinin ailesine kahraman evlatlar yetiştirdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Şehitlerimizin değerini bileceğiz ve onları sonsuza kadar unutmayacağız ve unutturmayacağız." dedi.

- Sandıklı'da 2 şüpheli yakalandı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Daylık köyünde devriye gezen jandarma ekiplerini görüp kaçan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, köydeki düğün merasimlerini kontrol etmek için icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında kendilerini görüp kaçan şüpheli A.T. ve M.G'yi yakaladı.

Şüphelilerin yapılan üst aramasında 1 bulundurma ruhsatlı ve 1 ruhsatsız 2 tabanca ile şarjör ve 67 tabanca mermisi ele geçirildi.

Zanlılar, adli mercilere sevk edildi.

Kaynak: AA