Denizli Teleferik'in Görsellerde Kullanılması Sevinç Yaşattı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü dolayısıyla yayımladığı görüntülü mesajında Denizli Teleferik'in görüntülerinin yayımlanmasının kendilerini gururlandırdığını ve mutlu ettiğini kaydetti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla görüntülü bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin birçok ilinde faaliyette olan önemli yatırımların ve hizmetlerin gösterildiği tanıtım videosunda Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2015 yılında hizmete aldığı Denizli Teleferik'in görüntülerine de yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Ülkemizin büyümesi, kalkınması ve hedeflerine ulaşmasında, emeği ve alın teriyle en büyük paya sahip olan işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum." ifadelerine yer verilen görüntülü mesajda Denizli Teleferik görüntülerinin kullanılması Denizlililere sevinç yaşattı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yayımlanan tanıtım mesajıyla gurur duyduklarını ve çok mutlu olduklarını belirterek, şunları ifade etti:

"Cumhurbaşkanımızın 1 Mayıs mesajında Denizlimizin güzellikleri arasına nakşettiğimiz, Denizli Teleferik'in görüntülerinin yayımlanması bizleri hem gururlandırdı hem de mutlu etti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere belediye başkanlığı görevinden bu yana liderlik etmesi, belediyecilik faaliyetlerimizin rotasını belirlemesi hem necip milletimize, hem şehrimize, hem de ülkemizin gelişmesine vesile olmuştur. Bir kez daha liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la gurur duyduğumuzu ve onun yolunda, milletimizin emrinde, gece gündüz demeden hizmet aşkıyla çalışmaya devam edeceğimizi tüm dünyaya haykırıyoruz."

Kaynak: AA