Vali Kaban'dan Başkan Polat'a Ziyaret

Malatya Valisi Ali Kaban, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Vali Kaban, ziyarette yaptığı konuşmada, Başkan Polat ile Yeşilyurt Belediye Başkanlığı döneminde 1 yıl gibi bir süre birlikte çalıştıklarını, Yeşilyurt'a verilen hizmetlerin aynı dinamiklikte Büyükşehir'de de devam edeceğine olan inancının tam olduğunu belirtti.

Başkan Polat'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Kaban, "Malatya'nın daha iyi yerlere gelmesi için birlikte elimizden geleni yapacağız. Bu herkes açısından bir nöbettir. Bu nöbeti en iyi şekilde tuttuğunuzda, yeni gelenlere de bayrağı selametle, sağ salim devretmiş olacağız. Hayırlı uğurlu olsun, gerek kendisi, gerek ailesi, gerek Malatya için hayırlar temenni ediyorum. Allah utandırmasın." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten dolayı Vali Kaban'a teşekkür eden Polat ise Kaban'ın devlet tecrübesi ve birikiminin Malatya için çok önemli olduğunu kaydetti.

Vali Kaban'ın Malatya'ya kattıklarının takdire şayan olduğunu aktaran Polat, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın milletvekili adaylığı için istifasıyla, öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri, sonra da meclisimizin seçimiyle bu göreve geldim. Yeşilyurt'ta olduğu gibi bu görevde de sayın valimizle Malatya'ya hizmet etmek, bizim için büyük bir şeref olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA