Sakarya'da Seçim Çalışmaları

MHP Sakarya 2. sıra milletvekili adayı Mehmet Emin Kaba, seçim çalışmalarını Arifiye, Erenler, Kaynarca ve Sapanca ilçelerinde sürdürdü.

Partiden yapılan açıklamaya göre, ilçelerde esnaf ziyaretinde bulunan Kaba, kahvehanede bir araya geldiği vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kaba, MHP olarak inançlı kadrolar ve toplumun tüm kesimlerine hitap edecek biçimde hazırlanan seçim beyannamesiyle vatandaşın huzurunda olduklarını ifade etti.

Emekliye, çalışana, emeklikte yaşa takılanlara, vergi yükü altında ezilen esnafa, çiftçiye sözleri olduğunu aktaran Kaba, şunları kaydetti:

"Bir tarafta Türkiye'nin milli meseleleri ve güvenliğini temin etmeye çalışırken, diğer taraftan da toplumun ekonomik ve sosyal alanda beklenti ve sorunlarına çözüm bulunacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. MHP diyorsa Devlet Bey bir şey söylüyorsa lütfen önemseyin ve güvenin. MHP'ye duyulan güven boşa çıkmaz, verilecek destek karşılıksız kalmaz. Elimiz ne kadar güçlü olursa, Sakarya kazanır, memleket kazanır."

Kaba, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin yeniden yapılanması, milletin birliğinin tesisi için atılmış büyük bir adım olduğunu vurgulayarak, 15 Temmuz'da duvara toslayanların, bugün dolar, yalan ve iftiralarla sonuç almasının mümkün olamayacağını, milletin 24 Haziran'da Cumhur İttifakı'nı tercih ederek Türkiye üzerinde hesabı olanlara gerekli cevabı vereceğini ifade etti.

Kaynak: AA