Muharrem İnce'ye fena ayar verdi!

Muharrem İnce'ye diploma göndermesi: Sanki Einstein!

Muharrem İnce'ye fena ayar verdi!
Muharrem İnce'ye fena ayar verdi!
Habertürk yazarı Oray Eğin her konuşmasında diploma meselesini ağzından düşürmeyen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye fena ayar verdi.

'Diploma ve akademik ünvanlar hiçbir zaman tek başına bir şey anlam ifade etmez' diyen Oray Eğin, Muharrem İnce bir lise fizik öğretmeni. Küçümsemek için söylemiyorum, ama bir Albert Einstein da değil. Evet, Erdal İnönü de değil' ifadelerini kullandı.

Eğin 'Muharrem İnce'deki aşırı özgüven patlaması bir ara ters tepecek ama bakalım ne zaman' dedi.

İşte Oray Eğin'in yazısındaki o bölüm;

SANKİ EINSTEIN

Diploma ve akademik unvanlar hiçbir zaman tek başına bir şey anlam ifade etmez. Hele mahalle manavının entelektüel derinliğinin profesör unvanlı Ali Atıf Bir'den daha fazla olduğu, akademik unvanların pazarda satılır gibi kolay dağıldığı (ah şu intihal tezler) Türkiye'de...

Muharrem İnce bir lise fizik öğretmeni. Küçümsemek için söylemiyorum, ama bir Albert Einstein da değil. Evet, Erdal İnönü de değil. Ne zaman daha alttaki alternatiflerle yetinir olduk ülke olarak?

Ne yalan söyleyeyim, bu yetersizlik komedisinin Türkiye'de çok alıcısı olduğunu biliyorum ama ben şimdiden sıkıldım. Bu yanlış yönlendirilmiş özgüven patlaması da ters tepecek ama ne zaman.