Kadirli'de Seçim Güvenliği Toplantısı

Kadirli ilçesinde, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde alınacak tedbirlere ilişkin seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Kadirli'de Seçim Güvenliği Toplantısı


Kaymakam Tamer Orhan başkanlığında kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Uzay, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Bozgedik, kurum müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaymakam Orhan, yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin Kadirli'de huzur ve güvenlik içerisinde tamamlanacağına inandığını söyledi.

Seçimlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Orhan, "Amacımız, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimleri güvenli bir şekilde tamamlamaktır. Hep birlikte, en küçük bir aksaklığa ve can sıkıcı bir olaya meydan vermeden süreci tamamlamayı hedefliyoruz. Seçim öncesi, sırası ve sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili olarak mülki idare amirleri ile polis ve jandarma teşkilatına düşen önemli görevler var bununla ilgili çalışmaları hassasiyetle yürütüyoruz." diye konuştu.

Toplantıda, seçim öncesi, seçim esnasında ve sonrasında yapılacak çalışmalarla seçim dolayısıyla izlenecek yasal ilke ve esaslar değerlendirildi.

Kaynak: AA