ATSO İle BTSO Arasında Protokol İmzalandı

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) arasında iş birliği ve kardeş oda protokolü imzalandı.

ATSO Konferans Salonu'nda gerçekleşen programda konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Alpaslan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

"Bursa zaten bir Ağrı'dır. Bursa ilimizde yaklaşık 100 bine yakın Ağrılı hemşehrimiz ve iş adamlarımız yaşamaktadır." diyen Alpaslan, şöyle konuştu:

"Onların orada büyükşehir yaşamına adapte olduğunu, ticarette ve iş yaşamında başarılarını görmekteyiz. Baktığımız zaman Ağrılı hemşehrilerimizin Bursa'da çok güzel ticari faaliyetlerde bulunduğunu görmek bizi oldukça mutlu etmektedir. Bu duygularla tekrar tüm Bursa’dan gelen dostlarımıza teşekkür ediyorum ve tekrar hoş geldiniz diyorum."

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay ise Ağrı ve Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası'nda bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Ağrı'nın misafirperverliğine şahit olduğunu ve bunun kendisini mutlu ettiğini aktaran Burkay, "Herkesin bu güzel coğrafyayı ve bu coğrafya insanlarının misafirperverliğini görmesini isterim. Ayrıca bu gezimizin mübarek ramazan ayına denk gelmesi de ayrı bir mutluluktur. Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından "İşbirliği ve Kardeş Oda Protokolü"nü imzalanmasının ardından ATSO yönetimi, kardeş oda BTSO yönetimi ve üyelerine ziyaret anısına hediyeler takdim etti.

Program, Bursa'dan gelen misafirlere Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin gezdirilmesiyle son buldu.

Kaynak: AA