AK Parti Milletvekili Adaları Çamoluk'u Ziyaret Etti

AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk: 'Hep birlikte çalışarak, inşallah Giresun’da dörtte dört yapacağız'.

AK Parti Giresun Milletvekili ve adayı Cemal Öztürk, hedeflerinin Giresun'da dört milletvekili çıkarmak olduğunu belirtti.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Giresun milletvekili ve adayı Sabri Öztürk, milletvekili adayları Kadir Aydın ve Serdar Demirkan ile seçim çalışmalarını Çamoluk ilçesinde sürdürdüklerini dile getirdi.

İlçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran Öztürk, Çamoluk halkının kendilerine her zaman destek olduğunu, bundan sonra da olmaya devam edeceğini inandığını ifade etti.

Öztürk, Giresun'da dört milletvekilliğini de kazanmayı hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Adaylar belirlendikten hemen sonra hemen çalışmalarımıza başladık. Bugün de Çamoluk ilçemizi ziyaret ettik. Çamoluk her zaman AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımıza ve davamıza oran olarak en büyük desteği veren ilçemiz. Bu nedenle kendilerine müteşekkiriz. Çamoluk eminim ki önümüzdeki seçimlerde hem Cumhurbaşkanımıza hem de bizlere en büyük desteği verecek. Biz de Çamoluk’un derdi ile dertleneceğiz, sıkıntısını hep birlikte çözmeye çalışacağız. Hep birlikte çalışarak, inşallah Giresun’da dörtte dört yapacağız. Hep birlikte çalışacağız."
Kaynak: AA