Atakum'da Ramazan Etkinlikleri

Atakum Belediyesince oluşturulan ramazan sokağında çocuklar ve aileleri eğleniyor.

Atakum Belediyesi tarafından kurulan ramazan sokağı, her akşam iftar ile sahur vakitleri arasında ramazan ayının maneviyatını yaşatmak için çeşitli etkinliklere sahne oluyor.

Çocuklara ramazan ayını sevdirmek, büyüklere ise eski ramazanları yaşatmak istediklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ramazanın Atakum'da güzel olduğunu vurguladı.

Atakum Belediyesi olarak kurdukları ramazan sokağında her akşam iftar ile sahur vakitleri arasında keyifli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade eden Taşçı, "Ramazan ayı boyunca ilçemizde düzenlediğimiz etkinliklerle Atakumlulara unutulmaz bir ramazan ayı yaşatıyoruz. Her akşam farklı bir mahallede gerçekleştirdiğimiz iftar buluşmalarının ardından, sahur vaktine kadar süren ramazan sokağı etkinlikleriyle, hemşehrilerimiz ramazan ayının maneviyatını en güzel şekilde yaşıyor."dedi.

Ramazan sokağında sıra geceleri, animasyon şovlar, çocuk oyunları ve tiyatro ile kurulan çeşitli alışveriş stantları, yöresel ürün pazarları, sivil toplum kuruluşlarının stantları ve Atakum Belediyesi hizmetleri hakkında bilgiler paylaşılan stantlar yer alıyor.

Kaynak: AA