Yeşilli İlçesinde Doğalgaz Çalışmaları

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, Yeşilli ilçesinde doğalgaz alt yapı çalışmalarına başladı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, AYKOME koordinasyonunda şehir genelindeki doğalgaz çalışmalarına devam ediyor. 2017 yılında Artuklu ilçesinde yapılan ilk çalışmaların ardından Kızıltepe ilçesi ile devam eden çalışmaların ardından şimdi de Yeşilli ilçesinde çalışmalar başladı. Yeşilli ilçesinde 7 kilometre döşenecek doğalgaz alt yapısının ardından ilçenin, 2018’in sonbaharında doğalgaza kavuşması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, kent genelinde hanelere doğalgaz götürmek için çalıştıklarını kaydetti.

Artuklu ve Kızıltepe ilçelerinin ardından Yeşilli ilçesinde de çalışmalarına başladıklarını ifade eden Yaman, "Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz tarafından bu görev bize tevdi edildikten sonra şehrimizin en büyük sorunlarından biri olan doğalgaz sorununu ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları hemen başlattık. İlçe belediyeler ile yaptığımız ortak çalışmanın ardından firma yetkilileri öncelikle merkez ilçemiz Artuklu’da çalışmalarına başladı. Vatandaşlarımızın da yapılan çalışmalara anlayış göstermesiyle kısa bir sürede bitirerek doğalgazı hanelerimize vermeye başladık." dedi.

Kızıltepe ilçesinde çalışmalarında devam ettiğine işaret eden Yaman, Yeşilli ilçesinde de Mardin Büyükşehir Belediyesi AYKOME koordinasyonunda çalışmalara başladıklarını belirtti.

Kaynak: AA