AK Parti Milletvekili Adayları Seçim Bölgelerinde

AK Parti'den milletvekili adayı olan Başbakan Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, seçim bölgeleri Erzincan'da vatandaşlarca coşkuyla karşılandı Süleyman Karaman: 'Bundan sonra alın dolarınızı başınıza çalın. Biz petrolü İran ile doğalgazı Rusya ile kendi paramızla alacağız, kendi paramızla pazarlık edeceğiz. Bunu inşallah başaracağız. Onların dolarlarını köylerine göndereceğiz'

AK Parti Erzincan milletvekili adayları Başbakan Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Süleyman Karaman ile Burhan Çakır, seçim bölgeleri Erzincan'da vatandaşların coşkusuyla karşılandı.

Dün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti milletvekili aday tanıtım toplantısının ardından Karaman ve Çakır, Erzincan Havalimanı'na geldi.

Kalabalık bir partili grubun karşıladığı milletvekili adaylarından Karaman, burada oluşturulan platformda konuşma yaptı.

Karaman, daha önce kente hizmet eden milletvekillerine teşekkür ederek, önceki milletvekillerinin de desteğiyle birçok hizmet yapmak istediklerini söyledi.

Ankara’ya Erzincan'a hizmet etmek için gitmek istediklerini anlatan Karaman, "Seçim sürecinde yapılacak çalışmalar ile Ankara’ya gidelim ki orada Erzincan'a neler yapıldığını biz de takip edip proje yapalım. Biz şu ana kadar birçok tecrübe kazandık, projeler yaptık. Bunu Erzincan'da değerlendirmek istiyoruz. Biz omuz omuza el ele verirsek birçok şeyi birlikte başarırız." diye konuştu.

- "Dolarınızı başınıza çalın"

Türkiye'nin önemli bir devreden geçtiğini belirten Karaman, şunları kaydetti:

"Türkiye dedi ki ben 2023 yılında ilk 10 ekonomiye gireceğim. Dediler ki bize dost görünen ülkeler diğer ülkeler, size öyle kumpaslar kuracağız ki. Olmadı 15 Temmuz, olmadı Gezi, şimdi de dolar ile uğraşıyorlar. Dolarlarını ne yaparlarsa yapsınlar. Bundan sonra alın dolarınızı başınıza çalın. Biz petrolü İran ile doğalgazı Rusya ile kendi paramızla alacağız, kendi paramızla pazarlık edeceğiz. Bunu inşallah başaracağız. Onların dolarlarını köylerine göndereceğiz. Dolar ile bizi oynatamayacaklar. Allah’ın izni ile bundan sonra ekonomik durum biraz daha düzelecek ve biz daha da rahat edeceğiz."

Karşılama programına, AK Parti Erzincan milletvekilleri Sebahattin Karakelle ile Serkan Bayram'ın yanı sıra Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Kaynak: AA