Sinop Valisi Köksal Şakalar, Görevine Başladı

Vali Köksal Şakalar: 'Güler yüzlü hizmet etmeye, şeffaf bir yönetim kurmaya çalışacağız'.

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Sandıklı Kaymakamlığı görevinden Sinop Valiliğine atanan Köksal Şakalar, görevine başladı.

Valilik önünde düzenlenen karşılama törenine Vali Şakalar, vali yardımcıları İzzet Ercan ve Mehmet Tanışır, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Altınbaş ile kaymakamlar ve diğer ilgililer katıldı.

Daha sonra makamına geçen Şakalar, burada yaptığı açıklamada, büyüklerinden devraldığı bayrağı daha ileriye götürmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

İnsanların dertleri ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenilen bir çalışma anlayışı içinde olacaklarını vurgulayan Şakalar, şunları kaydetti:

"Özellikle yoksullar, engelliler önceliğimiz olmak üzere çalışma yapacağız. Güler yüzlü hizmet etmeye, şeffaf bir yönetim kurmaya çalışacağız. Bu çalışmaları bütün meslektaşlarımızın, milletvekillerimizin, yerel yönetim başkanlarımızın, sivil toplum örgütlerimizin ve tüm kamu kurum ile kuruluşlarımızın destekleriyle yapmaya gayret göstereceğiz. Türkiye'nin en mutlu ve huzurlu kentinde bundan sonra da en iyisini yapmaya çalışacağız."

Vali Şakalar, daha sonra kaymakamlarla değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Kaynak: AA