Kitap Yazan Üniversite Öğrencisine Destek

Hisarcık Kaymakamı Tuncay Karataş, lisede öğrenim görürken "Papatyadan Prenses" isimli kitap yazan 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Kevser Çoban'ın, kitabını bastırmak için destek vereceğini söyledi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu birinci sınıf öğrencisi Çoban'ı makamında kabul eden Karataş, burada yaptığı açıklamada, Kevser'in hayat hikayesini öğrenince çok duygulandığını söyledi.

Yaşadığı zorluklar ve ağır hastalığı nedeniyle yazdığı kitabın kendisine umut olduğunu aktaran Karataş, şöyle konuştu:

"Kevser, gencecik yaşına rağmen bir insanın nasıl zorluklara ve hastalıklara direnebildiğini yazdığı kitapla bizlere öğretiyor. Aynı zamanda bir çok insana da ışık olabilecek hayat güzelliklerini aktarıyor. Kızımızı davet etmemin sebebi hem kendisini kutlamak hemde en büyük hayali olan kitabının yayınlanmasında yardımcı olmak için bir kaç yayın eviyle görüştüm. Gerekli olan maddi desteği kendisine sağlamak adına çalışma başlatacağız. İnşallah duyarlı yardımsever insanlarımızın desteğiyle bu güzel ve anlamlı kitabın basılmasını sağlayıp hem Kevser'in büyük hayalini gerçekleştirmiş olacağız, hem de umut ışığı bekleyen bir çok insana bu kitapla ışık tutmuş olacağız.''

Çoban da, yaşadığı tüm zorlukları ve rahatsızlığı yazdığı kitapla yendiğini belirterek, "Şimdi ise tek hayalim bu kitabı yayınlatarak benim gibi hayata tutunmaya çalışan bir çok insana yardımcı olmak istiyorum." dedi.

Kaynak: AA