Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce kronometresi

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İnce’nin adaylığını açıklandıktan sonra sadece 6 konuşma yaptığına dikkat çeken Star yazarı Yahya Bostan, "Üstelik konuşmalarında İnce’ye ayırdığı süre kronometre tutacak kadar az." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce kronometresi
Kılıçdaroğlu’nun Muharrem İnce kronometresi
Erken seçim kararı ardından cumhurbaşkanı adayı çıkarmada sancılı günler geçiren CHP'de Muharrem İnce isminde uzlaşılmıştı.

CHP'li İnce'nin partinin cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi Ankara kulislerinde ilginç yorumları da beraberinde getirmişti. Kulislerde “Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'yi aday gösterip bir rakibini daha mı saf dışı bıraktı?” sorusu gündeme geldi.

Öte yandan İnce'nin partiden yeterli desteği alamadığını da Başkent'te konuşulanlar arasında yerini aldı.

CHP ve partinin cumhurbaşkanı adayı İnce arasındaki güçsüz bağ gündemdeki yerini korurken iddiaları güçlendirecek bir köşe yazısı geldi.

Star gazetesi yazarlarından Yahya Bostan, Kılıçdaroğlu'nun İnce'nin adaylığını açıkladığı 4 Mayıs'tan 19 Mayıs'a kadar sadece 6 konuşma yaptığına dikkat çekti.
 
Kılıçdaroğlu'nun kaç dakika konuştuğunu da yazan Bostan, 'Bu toplantıların birinde 18 dakika, diğerinde 36 dakika, üçüncüsünde de 20 dakika konuşmuş. Üstelik konuşmalarında İnce'ye ayırdığı süre kronometre tutacak kadar az.' ifadelerini kullandı.

Köşe yazısının tamamı için tıklayınız