Bulanık'ta 100 Öğrenciye Spor Malzemesi Desteği

Bulanık Kaymakamlığınca kentteki 52 okul ile 100 öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı.

Bulanık Spor Salonunda düzenlen programda, kent merkezi ve köylerde çeşitli yarışlarda dereceye giren okullara ve 100 başarılı öğrenciye voleybol, basketbol, futbol topu, eşofman takımı, forma ve çeşitli spor malzemeleri verildi.

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Hacı Arslan Uzan, malzeme dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, amaçlarının sağlıklı nesiller yetiştirmek olduğunu söyledi.

Bunun için de spor yapmanın çok önemli olduğunu ifade eden Uzan, şunları kaydetti:

"Bizler çocuklarımızın hem spor yapmasını hem de sağlıklı yaşaması için spor malzemeleri dağıtım etkinliği düzenledik. Sportif faaliyetlerin eğitimin bir parçası olduğunu unutmamamız gerekiyor. Eğitim konusunda ve spor konusunda hassasiyet göstermekteyiz. Okullarda asıl önemli olan gençlerin ihtiyacı olan spor malzemelerini karşılayabilmektir. Spordaki başarı hayattaki başarı için çok önemli. Kaymakamlık ve belediye olarak çocuklarımızın sağlıklı ve modern ortamlarda spor yapmalarını istiyoruz."

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tekin Erdoğan ile okul müdürleri de katıldı.

Kaynak: AA