Bere Modelleri - Fonem

Kış soğuklarında başımızı soğuklardan ancak bere ve şapkalarla koruyabiliriz.

Bere Modelleri - Fonem

Kış soğuklarında başımızı soğuklardan ancak bere ve şapkalarla koruyabiliriz. Başımız sürekli soğuğa maruz kaldığında çeşitli sağlık sorunları yaşamamız kaçınılmazdır. Kadınlar ve erkekler için farklı renk ve modellerde üretilmiş bereleri her yaştan insan kullanabilir. Tabi özellikle çocuklar soğuklardan daha fazla etkilendiği için evden dışarı çıkarken mutlaka bere takmaları gerekir. Kadın, erkek, çocuk giyim mağazalarında, aksesuar mağazalarında binlerce bere çeşidi bulunmaktadır. Ama kaliteli ve özgün tasarımlı bere almak istiyorsanız fonem tekstil ürünlerini tercih etmelisiniz. Fonem tekstil bereleri sizi hem soğuklardan koruyacak hem de kıyafetlerinizi tamamlayarak şık bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır. Yüzlerce farklı renk ve desenlerle üretilen berelerle çok farklı kombinler yaratabilirsiniz.

 

Kış aylarında herkes bere kullanır ama özellikle dağcılar, bisiklet ve motosiklet kullanıcıları her mevsim bere kullanmaya ihtiyaç duyar. Bu kişiler daha çok deri, suni deri ve kürklü kar maskeli bereleri tercih ediyor. Kar maskeli bereler artık günlük kullanımda da çok tercih edilir oldu. Özellikle sabahın erken saatlerinde okula giden çocuklar ve gençler yün kar maskeli berelerle soğuklardan en iyi şekilde korunabiliyor. Bere modelleri tasarlanırken sadece koruma özelliği değil, estetik görünümü de dikkate alınıyor. Çeşitli örgü modelleriyle, onlarca renk çeşidiyle düz, katlamalı, arkadan sarkmalı, kulaklıklı, işlemeli, motifli, baskılı, kar maskeli bereler üretiliyor. Erkek berelerinde daha ağır ve koyu renkler tercih edilirken kadın berelerinde canlı ve parlak renkler, işlemeler de tercih ediliyor.

 

Çocuk berelerinde ise renk çeşitliliği yanında model çeşitliliği de çok zengindir. Ponponlu, hayvan figürlü rengârenk bereler çocuklara geniş senekler sunmaktadır. Fonem tekstil bereleri sağlıklıdır, anti alerjiktir ve anti kanserojendir. Uzun yıllar deforme olmadan kullanılır. Özellikle çocuklarda güvenle kullanabilirsiniz. https://www.fonemstore.comlinkinde bere modellerini, ürün özelliklerini, bere fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Bere üretiminde yün, polar, triko, suni deri, kürk gibi materyalleri kullanıyoruz. Modellerin renklerinde kesinlikle solma olmaz, sarkma ve tüylenme olmaz, Bere çeşitlerimiz kaliteleri yanında fiyatlarıyla da müşterilerin beğenisini kazanıyor. Yurt içinde ünlü giyim mağazalarında fonem tekstil bereleri satılıyor, yurt dışında pek çok ülkeye bere ihracatı yapıyoruz. Her zevke ve ihtiyaca uygun bere çeşitlerini firmamızda bulabilirsiniz.

 

Toptan Bere imalatı yaptırmak istiyorsanız : https://www.fonemtekstil.com
Online satış mağazamızı ziyaret etmek için : https://www.fonemstore.com