AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk Açıklaması

'Engelli vatandaşlara ne kadar yardım edebilirsek, önlerindeki engelleri aşmalarına ne kadar yardımcı olursak o kadar bahtiyar oluruz'.

AK Parti Giresun Milletvekili ve milletvekili adayı Cemal Öztürk, "Engelli vatandaşlara ne kadar yardım edebilirsek, önlerindeki engelleri aşmalarına ne kadar yardımcı olursak o kadar bahtiyar oluruz." dedi.

Milletvekili Öztürk, Görele Kaymakamlığı tarafından Görele Belediyesi Halı Saha Sosyal Tesisleri'nde engellilere yönelik düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Türkiye'de yaşayan 80 milyon insanın 9,5 milyonunu engelli vatandaşların oluşturduğunu söyledi.

Engellilere yönelik önemli hizmetlere imza atıldığını vurgulayan Öztürk, şöyle konuştu:

"Biz zannediyoruz ki, Türkiye’de herkes normal. Herhangi bir engelle karşılaşmadığımız da bunun bilincinde bile olamıyoruz. Onun için herhangi bir engel karşısında veya civarında herhangi bir engelli vatandaş varsa bunu daha iyi hissedebiliyoruz. Engelli vatandaşlara yönelik herkesin elini vicdanına koyması gerekir. Devletimiz güçleniyor ve engelli vatandaşlarımıza yönelik sağlamış olduğu alanlar da genişliyor. İnşallah daha iyi olacak. Engelli vatandaşlara ne kadar yardım edebilirsek, önlerindeki engelleri aşmalarına ne kadar yardımcı olursak o kadar bahtiyar oluruz."

Öztürk, yemekte Omurilik Felçliler Derneği Başkanı Asiye Divri’ye çiçek takdim etti.
Kaynak: AA