Melih Gökçek'ten çok kritik uyarı

CHP'nin, FETÖ'nün talimatıyla Eren Erdem'i sattığını söyleyen Gökçek emniyete CHP'li vekilin konuşmaması için suikast düzenlenebileceği konusunda uyarıda bulundu.

Melih Gökçek'ten çok kritik uyarı
Melih Gökçek'ten çok kritik uyarı
Eski Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

Gökçek, CHP'den aday gösterilmeyen ve önceki gün yurt dışına çıkmaya çalışan ancak, yurt dışına çıkış yasağı bulunduğu için bunu başaramayan CHP'li vekil Eren Erdem için emniyete suikast uyarısında bulundu.

KILIÇDAROĞLU EREN ERDEM'İ SUSTURMAYI PLANLIYOR

Eren Erdem'in etkin pişmanlıktan yararlanmak için savcılığa başvurmak istediğini söyleyen Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun bir kişiyi istifa ettirip yerine Eren Erdem'i alarak CHP'li vekili susturmayı planladığını iddia etti.

EREN ERDEM'E SUİKAST UYARISI

'Enis Berberoğlu'nu da susturmak için CHP'den aday yaptılar' diyen Gökçek emniyet güçlerine bir uyarıda bulunarak 'Emniyet güçleri Eren Erdem'i çok sıkı korumalı çünkü FETÖ bu günlerde suikast ve zehirleme laflarından çok bahdesiyor. Eren konuşursa bence yer yerinden oynar' ifadelerini kullandı. Melih Gökçek'ten çok kritik uyarıEren Erdem'den bomba Kılıçdaroğlu itirafı!