Kardeşlik Sofrasında Adres Bu Kez Siverek Oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla merkez ve ilçelerde düzenlediği ramazan programına Siverek ile devam etti.

Kardeşlik Sofrasında Adres Bu Kez Siverek Oldu
Şanlıurfalı vatandaşlara ramazan ayının maneviyatını yaşatmak adına merkez ve ilçelerde sürdürülen programlar devam ediyor. Şehir merkezinde ve tüm ilçelerinde düzenlenen ramazan ayı programlarının bu seferki adresi Siverek oldu. Çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği Siverek iftar programında konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İsa Kızıldemir, “Büyükşehir olarak tüm ilçelerimizde gerek iftar programları gerekse çeşitli etkinliklerle yine aynı çatı altında buluşuyoruz. Bu vesile ile tüm Siverekli vatandaşlarımızın ramazanı şerifini tebrik ediyorum. Bu ayın İslam aleminin kurtuluşuna, coğrafyamızda kanın durmasına ve iftarımızın kardeşliğimizin devamına vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

İftar programına Başkan Vekili İsa Kızıldemir ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, daire başkanları, Siverek belediyesi kadroları ve sivil toplum kuruluşları da katılım gösterdi.
Kaynak: İHA