Kara Kartallardan Hudut Kartallarına Destek

BEGİKAD üyesi iki motosikletli, sınırda görev yapan güvenlik güçlerinin yanında olduklarını göstermek amacıyla 8 bin kilometrelik yolculuğa çıkacak.

Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Derneği (BEGİKAD) üyesi 2 motosikletli, sınırda görev yapan güvenlik güçlerinin yanında olduklarını göstermek amacıyla 8 bin kilometrelik yolculuğa çıkacak.

Alınan bilgiye göre BEGİKAD üyeleri Gazi Mehmet Kaplan ve Ali Kaçar'ın sınırda görev yapan güvenlik güçlerine moral desteği vermek için 24 Mayıs'ta çıkacakları yolculuk Anıtkabir'den başlayacak. Kaplan ve Kaçar, yolculuklarında Türkiye'nin sınırlarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret edecek.

İki motosikletlinin ilk durağı Samsun olacak. Samsun'dan tekrar yola çıkacak ekip, motorlarıyla Türkiye'nin 8 bin kilometrelik sınır boyunu dolaşarak BEGİKAD üyelerinin sınır karakollarında görevli kolluk kuvvetlerine desteklerini ve minnettarlıklarını iletecek.

Kaplan ve Kaçar, yolculuklarının bitiş noktası olarak planlanan Vodafone Park'ta, Anıtkabir'den teslim aldıkları Beşiktaş ve Türk bayraklarını Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a sunacak.

Kaynak: AA