AK Parti Yomra İlçe Teşkilatından İftar

AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı ve Yomra Belediyesince iftar programı düzenlendi.

Programa, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Canan Bülbül, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclisi üyeleri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile mahalle başkanları katıldı.

Milletvekili Cora, iftar sonrası yaptığı konuşmada, 24 Haziran'daki seçimlere değinerek, şunları söyledi:

"Bizi 1 Kasım 2015 tarihinde seçtiniz ve Ankara'ya gönderdiniz, Allah hepinizden razı olsun. Yomra'nın vekiliyim ve ilçemize karşı ayrı sorumluluğum vardır. Gerek ilçe başkanımız gerek belediye başkanımızla Yomra'nın sorunlarının çözümünde Ankara'da her bir bakanlıkta üst düzey gayret gösterdik. Güzel de hizmetler yapmaya çalıştık. Alnımızın akıyla başımız dik, sizlerin karşısındayız. Çalışmalarımıza devam edip 24 Haziran'da zaferimizi taçlandıracağız."

Yomra Belediye Başkanı Sağıroğlu da 1 Kasım seçimlerinde Yomra ilçesi olarak önemli bir tarih yazdıklarını ifade ederek, "Yüzde 73 oy oranı Yomra için önemli bir oy oranıdır. Yomra ilçemizin nüfus yapısı farklıdır. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun, bu tarihi sizlerle yazdık ve yazmaya devam edeceğiz." dedi.

Sağıroğlu, belediye çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.

Kaynak: AA