Uşak Belediyesinin Mahalle İftarları

Uşak Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen mahalle iftarları sürüyor.

Uşak Belediyesi tarafından beş yıldır ramazan aylarında gerçekleştirilen mahalle iftarları programları bu senede sürüyor.

Son olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına yaklaşık 4 bin kişi katılırken programda Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, vatandaşlarla tek tek ilgilendi, onların taleplerini dinledi.

İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Cahan, birlik beraberlik vurgusunda bulunarak ramazan ayının önemine değindi.

Mahallede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Cahan, "Bu yıl Dikilitaş ve Fatih Mahallesi iftarlarının ardından üçüncü iftarımı burda yapıyoruz. Ramazan boyunca 19 mahallemizde iftar yapacağız. Burada daha önce yüksek gerilim hatları vardı ve el birliğiyle tehlike oluşturan bu yüksek gerilim hatlarını kaldırdık. Kapalı bir Pazar yeri yaptık. Yan kısımda tuhafiyeciler için yapılan ek pazar inşası devam ediyor." dedi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın da vatandaşların ramazan ayını kutlayarak hükümetin kentte devam eden yatırımları hakkında bilgi verdi.

Etkinlikte Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası tasavvuf müziği dinletisi, gölge oyunu Hacivat ile Karagöz ve semazen gösterisi yapıldı.

İftara İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Uludağ, Mustafa Dayıoğlu, Serdar Zengin katıldı.

Kaynak: AA