Üniversite Öğrencileri Birlikte İftar Yaptı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Bilecik Halime Hatun Kız Yurdu'nda kalan 700 üniversite öğrencisi, birlikte iftar yaptı.

KYK Bilecik Halime Hatun Kız Yurdu'nda, iftar programı düzenlendi.

Yurtta kalan 700 öğrenci, yemekhane ile yurt bahçesinde kurulan çadırda birlikte iftar yaparak oruçlarını açtı.

KYK Bilecik İl Müdürü İsmail Şen, Müdür Yardımcısı Mustafa Karaca ve Halime Hatun Kız Yurdu Müdürü Hilal Yıldırım'ın da katıldığı programda, Bozüyük Besmele İlahi Grubu ilahiler seslendirdi.

Şen, etkinlikte yaptığı açıklamada, Bilecik'te KYK'ya ait 5 yurt bulunduğunu ve bulundukları yurtta 700 kız öğrencinin kaldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimizle birlikte iftar açarak, iftar anını yaşamaya çalışıyoruz. Ramazan ayının başından itibaren öğrencilerimiz iftar programlarına yoğun ilgi gösteriyor. Bu ilginin ramazan ayının sonuna kadar da devam edeceğini tahmin ediyoruz. Bizler de öğrencilerimizin ilgisine karşılık hem yemek çeşidi olarak hem de yemek lezzeti olarak en güzel şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. Çocuklarımız bir fedakarlık gösterip derslerinin yoğunluğu içerisin de oruç tutuyorlarsa fedakarlıkta bulunuyorlarsa bizim de her zaman onlara destek olmalıyız."

Kaynak: AA