Tuna Açıklaması 'Amacımız Mersin'i Dünyaya Tanıtmak'

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, İçel Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına seçilen Turgay Demirtaş ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Tuna Açıklaması 'Amacımız Mersin'i Dünyaya Tanıtmak'
İçel Gazeteciler Cemiyet binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, belediye olarak basın camiası ile sürekli diyalog halinde olduklarını söyleyerek, yapıcı olan her eleştiriye de açık olduklarını kaydetti.

Yapılan hizmetlerin kamuoyuna anlatılması için yerel ve ulusal basının çok önemli olduğunu vurgulayan Tuna, amaçlarının görev süreleri içerisinde İçel’i dünyaya tanıtmak olduğunu belirtti.

Tuna, "İnsanların yaşam kalitesini yükseltmek, daha çağdaş ve medeni ortamlarda yaşamalarını sağlamak istiyoruz. İşte bu güzellikleri de tanıtacak olan siz değerli gazeteci arkadaşlarımızsınız" dedi.

Demirtaş ise “Biz de İçel’de bazı değişiklikler yapacağız. Cemiyeti yeni devraldık. Projelerimiz var. İnşallah bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu yapının İçel’in istediği gibi bir cemiyet olmasını sağlamak için geldik. Öncelikle kurum ve kuruluşları yanımıza alacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA