Şehit Polis Çocuklarına Burs İçin Festivale Katıldılar

Polis Eşleri Derneği İzmir Şubesi, şehit polis çocuklarına burs sağlamak için Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali'nde stant açtı.

Pir Sultan Abdal Parkı içinde gerçekleştirilen festivalde, geliri şehit polis çocuklarına burs sağlamak için kullanılacak standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Polis Eşleri Derneği İzmir Şubesi Başkanı İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın eşi Nükhet Aşkın'ın himayesinde açılan, polis eşlerinin evlerinde hazırladıkları yiyecek ve giyim eşyalarının satıldığı standa Narlıdere Belediyesi, esnaf, sivil toplum kuruluşları da bağışladıkları yiyeceklerle destek verdi.

Stantta el yapımı giyim eşyaları, yiyecek, tatlı, limonata, dondurma, ayran ile ev eşyası satıldı.

Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü İsmail Yalçın da standı ziyaret etti. Standa gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade eden Yalçın, derneğin çalışan polis eşlerini bir araya getirerek görevi başında şehit düşen, gazi ve malul meslektaşlarımızın çocuklarının emanetleri olduğunu, onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını bu uğurda standa katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

Kaynak: AA